Ръководството на ЦСКА е избрало новия си партньор, който ще осигурява екипировката за следващия сезон сред няколко оферти. „Имахме пет оферти, сред които и от "Найк", тъй като старият ни договор завършва. Беше направен сравнителен анализ за най-ефективното предложение. Имаше от няколко фирми предложение за безплатно обличане, но тук е важна и голямата търговска мрежа в цялата страна. Очевидно, когато направихме финансово-търговски анализ, това се оказа най-перспективно и най-печелившо. В момента наши представители вече са във Венеция, където ще се видят най-добрите предложения за асортимента. Няма да можем докрай да се опазим от плагиатство. Най-важното е огромната разлика в качеството. Всичко, което ще се произвежда ще е с топ качество“, сподели главният акционер в ЦСКА Александър Томов на специална пресконференция, на която бе обявено партньорството със "Спорт Депо" и "Лото".

„За базите сме в много напреднала фаза. Има създадена работна група и ние ще изпълним всички указания на Министерството, за да получим базите. Не крия, че имаме инвестиционни решения, както и идеен проект, който да предоставим на Министерски съвет“, коментира още Томов.

Томов бе категоричен, че не е обсъждан въпрос Петър Манджуков да вземе контролния пакет акции на клуба. „Не е обсъждан въпрос Манджуков да стане мажоритарен собственик. Моята идея остава клубът да бъде на много акционери“, каза още Томов. 

„За случая с Тунчев сме искрено загрижени. В ЦСКА не може да стане подобно нещо. Контролът е жесток. Смятам, че футболистите не са автори, а жертви и други хора трябва да бъдат привлечени. Футболистите могат да бъдат само жертва в някакви по-големи истории, в които стоят други хора. И във футбола има въпрос -Кой, на който трябва да се отговори. Тунчев е много честен човек. Това са сериозни хора и със страхотно дисциплинирано поведение. За нас като клуб е от принципно значение тези въпроси да бъдат доведени докрай. Никога няма да повярвам, че футболистите сами могат да уреждат мачове“, заяви Александър Томов.