Изпълнителният директор на ЦСКА Александър Тодоров се изказа много остро за преместването на мача между „армейците“ и Лудогорец от 16-ия кръг на първенството. Двубоят трябваше да се играе на 22 ноември /събота/, но вместо това ще се играе на 21 ноември /петък/ от 17.45 часа като причината е мачът на Лудогорец срещу Ливърпул в Шампионската лига, който е в седмицата след това.

„Това не е сериозно, мачът, който може би е най-важен, да се играе в петък в 17.45, най-малкото знаете какви задръствания стават в петък, то софиянци не могат да дойдат, какво остава за хора от провинцията. Някой е мислил не както трябва“, каза Тодоров след победата над Литекс с 2:0.

„На „Българска армия“ публиката е един от факторите, а този футбол се играе за публиката. Смятам, че трябва да се смени денят. Ливърпул играе в неделя, а Лудогорец, който даже няма и да пътува, трябва да играе в петък.“

„А това е най-интересният мач за есенния полусезон, първият срещу Лудогорец, който се води някакъв фаворит“, допълни шефът на „армейците“.