Капитанът на ЦСКА Александър Тунчев беше изключително доволен след успеха над Левски с 3:0 и сподели, че някои се опитват да вкарват напрежение в отбора отвън. Той заяви още, че не е искал мачът да се отлага за утре заради тежкия терен, каквато възможност имаше преди началото. Ето какво сподели Тунчев:

"Ние искахме да играем в този мач. Казахме си, че ако го отложим за утре, може да е заледен теренът и да стане още по-тежко за игра и затова всички бяхме навити да не се отлага за неделя."  

"Спечелихме мача при единоборствата, знаехме, че ще има повече такива. По най-добрия начин успяхме да се възползваме. Не знам дали им създадохме комплекс, но всеки мач е различен, а ние във всеки излизаме за титлата." 

"Не говорим за титлата дори в съблекалнята. Има още много мачове, трябва да ги печелим. Играем мач за мач. Предстои ни мач с Лудогорец, но преди това имаме мачове със СЛавия и Хасково. Трябва да победим в тях. Когато настъпи моментът, ще мислим за тях." 

"Наистина може би хората очакват титлата, но при нас е спокойно.Може би отвън се опитват да ни вкарат напрежение, но сме спокойни."

"Левски владееха повече топката, но днес не можеше да се играе футбол и преобладаваха единоборствата. За съжаление се получава в последните мачове, че е война по трибуните. Нашите фенове ни подкрепяха до последната минута", сподели капитанът на ЦСКА.