Легендарният играч и треньор на ЦСКА - Аспарух Никодимов, е категоричен, че нещо при „червените“ е сбъркано още през лятото, когато е пропиляна подготовката.
 
 „Липсваха головите положения. И двата отбора не показаха нищо особено. Най-тъжното е, че и в двата отбора преобладават чужденците. Не знам какъв национален отбор може да имаме, след като от Левски и ЦСКА има по няколко души родни играчи. Това е трагедия! Ако продължават така, то бъдещето ще е още по-лошо. ЦСКА започна по-добре мача. Видя се, че след почивката отпаднаха физически. През първото полувреме играта беше равностойна. Левски удари греда, но пък ЦСКА пропусна да излезе напред в резултата точно преди почивката. Явно подготовката през лятото не е минала, както трябва.
 
Голът падна заради грешка на бранителите. Не може да оставяш така свободно човек при статично положение. Не бих казал, че Бусато има вина при гола. Бранителите пред него сбъркаха. Трябваше Макун да бъде блокиран - тази ситуация реши мача. Жалко, защото равенството щеше да бъде добре прието. Явно е, че Томислав Стипич не си е свършил добре работата в подготовката. След 60-ата минута ЦСКА отстъпи физически. Трудно е да се навакса по време на първенството, но не бива и цялата вина да се прехвърля на предишното ръководство", заяви пред "Мач Телеграф" Никодимов. 
 
Той обаче е оптимист за бъдещото на ЦСКА.
 
"Нещата ще се оправят и отборът ще тръгне нагоре. Лошото е, че шансовете за титлата са илюзорни. Абсурдно е да се мисли за първото място. Лудогорец дори и да сбърка някъде, няма да го прави често. Левски също е опасен, а и се радва на голяма подкрепа. Въпросът е ЦСКА да си стъпи на краката. И преди е имало лоши класирания, но трябва да се действа по-здраво. Сега дори нямаме стадион и това усложнява нещата. Трябва да си подкрепяме отбора, да имаме положителни мисли, за да помагаме", завърши Никодимов.

подкрепя българския спорт