Бившият футболист на ЦСКА Диего Фабрини записа специално видео съобщение до феновете, съотборниците си на „Българска армия” и ръководството на клуба, в което разяснява защо е взел това решение.

Полузащитникът сподели, че дори собственикът Гриша Ганчев е бил сред хората, които са се опитали да го разубедят. Все пак халфът реши да продължи кариерата си в Динамо Букурещ.

Диего Фабрини и ЦСКА се разделиха по взаимно съгласие, за да може да премине като свободен агент.

„Решението е изцяло мое, всичко в клуба се опитаха да променят решението ми, особено президентът и собственикът на ЦСКА. Всички. Но в този момент от живота ми имам нужда от промяна. Не се чувствам на 100 щастлив, а когато не се чувствам на 100% щастлив, представянето ми не е перфектно”, сподели Диего Фабрини.

„Мисля, че за мен, за клуба, за всички решението е най-доброто за мен. Искам да благодаря на всички, на съотборниците си, на всички служители, на ръководството. Искам да благодаря на феновете, защото бяха невероятни. Пожелавам успех на съотборниците си, надявам се ЦСКА да стане шампион. Благодаря за подкрепата и хубавите моменти”, завърши Фабрини.