Наставникът на ЦСКА - Бруно Акрапович, коментира сътресенията в клуба през последните дни. Собственикът на "червените" - Гриша Ганчев, заяви, че се оттегля от клуба и ще предаде акциите си. Последва среща с феновете, която сякаш не доведе до развръзка и какво ще се случва на "Българска армия" тепърва предстои да разберем. Въпреки това, специалистът заяви, че атмосферата в клуба е спокойна и играчите не са притеснени от събитията. 

Yulian Todorov / LAP.bg
16 снимки

"Всички бяхме изненадани, но това нещо трябва да се приема като професионалист. Тази ситуация не е по-лоша от това, което съм видял като футболист. Надяваме се на позитивно развитие. Това е работата ни, нищо ново няма. Този момент трябва да мине бързо и да се концентрираме върху мача. Реакцията на играчите е позитивна, виждам, че искат да се раздават на терена и да дадат всичко от себе си", заяви Акрапович. 

"Мога да говоря само за мача, само това ме интересува. Грижа се за спортните неща, за това отборът да върви напред. Благодаря на г-н Ганчев за това, че ми е дал такъв силен отбор, за да мога да работя. Сега аз трябва да продължавам в тази посока. Всички искаме много да зарадваме феновете с победа. Футболистите приемат случващото се ато мотивация за още по-голямо раздаване и себедоказване", допълни наставникът. 


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.