Носителят на Купата на България и втори във временното класиране в efbet Лига – ЦСКА излиза днес за втората си контрола на турска земя. „Червените“ вече са в Белек за втория си подготвителен лагер и днес ще срещнат австрийския Хартберг. Двубоят първоначално трябваше да започне в 16:30 часа, но вчера бе съобщено, че е пренасрочен за 14:00 часа. Срещата ще може да наблюдавате пряко по DIEMA SPORT, а на страницата Gong.bg ще проследим всичко най-интересно.

В първата част от подготовката си в Алания, "червените" срещнаха полския Стал Миелец, където се подвизава бившият капитан на тима Божидар Чорбаджийски. ЦСКА и Стал завършиха при резултат 1:1, като първо тимът от „Българска армия“ поведе с гол на Калоян Кръстев, а през втората част поляците изравниха.

Неизвестните около състава на Стойчо Младенов са немалко. В първата контрола участие взеха двама играчи на проби – Алексис Коли и Мохамед Осман. Мароканският ляв защитник бе освободен от лагера, но сирийският халф ще вземе участие и в днешната проверка, след като в предишната се понрави с изявите си и дори записа асистенция.

CSKA.BG
9 снимки

Не се очаква в контролата срещу осмия в австрийската Бундеслига участие да вземе най-новото попълнение Браян Морено, а почти сигурно отпадат и Греъм Кери и Йоан Баи, които са назад с подготовката и тренираха извънредно преди няколко дни, когато останалата група от отбора почиваше.