ЦСКА ще проведе последната си тренировка преди мача с Арда за шампионата в събота сутринта в Момчилград. Веднага след заниманието тимът заминава за Пловдив, където в неделя ще се проведе вторият епизод на битката с новаците в елита.

"Червените" са на лагер в Момчилград от сряда и именно там тренираха преди двубоя си в Кърджали за Купата на България. Те са отседнали в хотел "Конак" и са изключително доволни от условията в него, съобщава вестник "Тема Спорт". 

След днешното занимание ще стане окончателно ясно дали Раул Албентоса ще може да играе срещу Арда на Лаута", но шансовете това да се случи не са големи. Веднага след мача в неделя отборът се прибира в София, а от вторник започва подготовка за последната си среща за годината - срещу Дунав на "Армията".

През следващата седмица предстоят преговори с няколко играчи, чиито договори изтичат през лятото. По време на зимната пауза в шампионата "червените" ще са на лагер в Испания, където ще изиграят 4 или 5 контроли с все още неясни съперници.