ЦСКА заминава днес следобед за лагера си в Банско. Там отново кондиционният специалист Кирил Динчев ще поизпоти доста футболистите, които във втора поредна пауза за националните отбори ще проведат миниподготовка в планинския курорт. В последните двубои преди прекъсването на шампионата отново си проличаха сериозните физически и кондиционни проблеми, които играчите изпитват в заключителната фаза на срещите.

Футболистите на Стойчо Младенов получиха 3 дни почивка след трудната, но сладка победа срещу Царско село в неделя, а от утре започват двуразови тренировки. Сутрешните занимания ще са основно насочени към физическата подготовка, а на тези следобед ще се набляга върху тактическата дисциплина на тима.

Лагерът ще приключи на 11 октомври с контрола срещу представителя на Югозападната Трета лига Банско, който ще бъде воден от новия играещ треньор на тима и бивш капитан на автентичния ЦСКА - Борис Галчев.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.