Очакваното с голям интерес интервю със собственика на ЦСКА Гриша Ганчев по всяка вероятност ще бъде заснето утре, съобщава "Мач Телеграф".
 
След бурната и скандална реакция на организираните привърженици миналия четвъртък преди мача с Ботев Пд (0:0), предшестван от изкривяване на гредите на "Армията" и замеряне с бутилки и банани по футболистите, и завършил с бойкот на срещата, от клуба потвърдиха, че босът няма да отменя ангажимента си да отговаря на въпросите на феновете. 
 
Изпращането на питанията става на Фейсбук страницата на "червените" под поста "Q&A с Гриша Ганчев", като крайният срок е днес. От Борисовата градина обявиха пълна свобода на темите и подчертаха, че забранени въпроси няма, а подборката ще направят от пресслужбата на ЦСКА. Провеждането на разговора ще бъде съобразено с бизнес ангажиментите на Ганчев, като е възможно при неотложна заетост на собственика на клуба, той да се състои в сряда. 
 
Интервюто ще бъде водено от пресаташето Момчил Кръстев. Обработката и монтажът на видеото пък ще забавят пускането му в социалните канали на ЦСКА, но с не повече от ден. Към момента има близо 1300 коментара под поста, като някои фенове отправят по няколко питания, което означава, че ще се съберат минимум 2000 въпроса. 
 
Освен актуалните спортно-технически и ръководни теми около ЦСКА плюс строежа на стадиона, привържениците връщат лентата доста назад - било към 1998-а и разгрома 0:8 в Ловеч от тогавашния отбор на Ганчев Литекс, както и към 2015-а и откритата среща на бизнесмена с феновете в сектор "А". 
 
Популярните сред "армейската" общност Ютуб подкасти "Извън групата" и CSKA FAN TV също са се включили с въпроси, като вторите разкриват, че дори са канили боса за интервю в своя канал.