Благодетелят на ЦСКА Гриша Ганчев даде ясно да се разбере каква е позицията му по казуса с клубния капитан Николай Бодуров. В характерен стил бизнесменът заяви, че националът – както преди време Борис Галчев – принадлежи към графата на „задрасканите с дебелия флумастер”.

След началото на сезона опитният защитник на няколко пъти беше ваден от състава, като се споменаваха различни причини. Наскоро той отвърна публично на нападките и на свой ред атакува главния мениджър Стойчо Стоилов.

След срещата на Гриша Ганчев с фенове на ЦСКА, която се проведе днес, босът даде пространно интервю, в което беше категоричен каква е съдбата на 33-годишния благоевградчанин. „Приключи ли Бодуров с ЦСКА? Задраскал съм го с дебелия флумастер”, беше лаконичният отговор на боса.

„Това е положението. Когато от едната страна има добро отношение, коректност загриженост, а от другата – прищевки и негативизъм, така се получава. Не искам да съм обграден от некоректни хора.”

„Дали друг върви по пътя на Бодуров? Ако тръгне, ще се чуе”, добави Ганчев в интервюто за „Топ Спорт”, което беше публикувано и на официалния сайт на ЦСКА.