Треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев ще направи няколко промени в титулярния състав на тима спрямо гостуването на Динамо Батуми в сряда. То бе загубено с 0:1, но разградчани все пак продължиха напред.

Грузинците удариха две греди, един техен гол бе отменен, а освен това и куп страхотни намеси на вратаря Падт спасиха българския шампион от по-изразително поражение и евентуално отпадане от надпреварата. В крайна сметка всичко завърши благополучно и след няколко дни Лудогорец среща Динамо Минск във втория квалификационен кръг. Въпреки това обаче Дерменджиев ще вземе мерки преди мача с ЦСКА в efbet Лига.

Наставникът на "орлите" ще направи поне една промяна в средата на терена, а не е изключено и рокадите да са повече. Якуб Пьотровски, който все още е извън форма, след като лятото му беше объркано сериозно от европейското първенство, може да отстъпи мястото си на Тодор Неделев. Новото попълнение Дерой Дуарте пък е възможно да запише дебют като титуляр за сметка на Нареси или Чочев. Очаква се в стартовите 11 да се завърне Недялков, който бе съхранен срещу Динамо Батуми, след като получи лека контузия.

Дербито между Лудгорец и ЦСКА е в неделя, 21-и юли, от 21:15 часа.

 

подкрепя българския спорт