Отлична новина за ЦСКА – Греъм Кери се завърна при отбора, информира „Мач Телеграф“. Ирландецът се присъедини към лагера на тима в турския курорт Алания. Той е трябвало да пътува още в събота, но заради проблем с паспорта си не е успял да хвана тогавашните полети.

Припомняме, че само допреди седмица имаше единствено илюзорен шанс халфът, който започна по уникално силен начин сезона за „червените“, да играе отново за тима.

Както е известно, Кери през последните месеци страда от солидни семейни проблеми, което му попречи да бъде на 100 процента за ЦСКА. Той дори пропусна няколко мача в края на миналата година, след като получи разрешение от шефовете да се прибере на Острова, за да е до съпругата си, която се разболя тежко.

Преди това Греъм Кери се беше разбрал с ръководството на „червените“ да поднови договора си, който изтича в края на сезона. Към днешна дата обаче това изглежда малко вероятно след тежките събития около жена му. Ирландецът обаче е обещал, че ще остане на „Армията“ поне до лятото.