Треньорът на Крумовград Станислав Генчев бе доволен след успеха с 4:1 над Локомотив Пловдив в двубой от плейофната фаза на Първата шестица в efbet Лига.

"Искам да поздравя футболистите за представянето през целия мач – себераздаване, спазване на указанията и никакво отказване. Победата е изразителна, искам да се забавляваме, преди всичко, а футболистите доказаха, че са професионалисти", започна той.

"Винаги е добре, като вкараш ранен гол. Локомотив Пловдив е много добър отбор, с качествени изпълнители и треньор. От втората ни ситуация се възползвахме, като имахме и психологическо предимство, а след това затворихме полувремето с трети гол, което бе много добре за нас. Много съм доволен от резултата и от играта на нашия отбор", продължи специалистът.

"Има още какво да се желае, защото изпуснахме доста положения. Това е част от играта. Много държа на бърз преход от защита в атака, да достигаме бързо до противниковата половина. Вкарахме и попадения от статични положения, което ме прави щастлив", добави наставникът на Крумовград.

"Имахме само един мач, в който поведохме и не запазихме разликата. При 3:1 бях спокоен, защото виждах как се развиват нещата на терена и бях сигурен, че щяхме да вкараме четвърти гол, независимо от червения картон за тях. Никога новак не е записвал такава серия без загуба, това дава самочувствие. Правим хубави, атаки, бележим, това е добър имидж за нас. Трябва срещу ЦСКА да играем, както срещу днес. Не се притесняваме срещу тях, искаме да завършим сезона без загуба. Разговори между мен и Левски не е имало", завърши Станислав Генчев.