ЦСКА е стартирал преговори с германския специалист Томас Дол. Както е известно, преди няколко дни "червените" се разделиха със Стамен Белчев, на когото сега се търси заместник. Вчера Gong.bg разбра пък, че шанс за поста на "Армията" има бившият наставник на клуба Миодраг Йешич.

54-годишният германец работи за последно в АПОЕЛ Никозия, а преди това води Хановер 96, Ференцварош, Ал-Хилал Рияд, Генчлербирлиги, Борусия Дортмунд и Хамбургер, информира Спортал. С отбора от Хамбург Дол гостува на "Армията" през 2005 г. в среща от турнира за Купата на УЕФА. Тогава тимът от Северна Германия надделя с 1:0 при визитата си в Борисовата градина. Зрелищното попадение реализира тогавашната звезда на "Ха Ес Фау" - Рафаел ван дер Ваарт.

Някогашният атакуващ халф изкарва най-добрите си години на терена в Лацио, Айнтрахт Франкфурт, Бари и Хамбургер. Той има 13 мача за Бундестима, като е заместник на Лотар Матеус на Евро'92, където германците губят финала от Дания. По-рано се съобщиха имената на Хюб Стевенс и Фред Рутен сред потенциалните кандидати за треньорския пост на "Армията".