Легендарният Димитър Пенев сподели надеждата си преди срешата на ЦСКА с Базел от 4-тия кръг на квалификациите в Лига Европа, че "червените" ще успеят да се опазят от досадните грешки, които ги преследват в последните седмици. 

Пенев сподели, че самият той е в добро настроение преди срещата и се надява, че състезателите на ЦСКА ще успея да постигнат така жадувания краен успеях срещ швейцарския гранд. 

„При мен настроението винаги е било добро, минал съм през подобни мачове и вече съм наблюдател. Видях, че в отбора всичко е спокойно. Ръководството винаги иска победа, така че дано се случи това“, започна легендата на българския футбол.

„В последните мачове се забелязва прогрес, но продължават да се забелязват грешки по целия терен и това рефлектира и върху резултатите. Дано тези грешки се отстранят за мачовете в Европа“. 

„Всеки трябва да изпълнява задачите си, това е колективен спорт, така че това е пътят към успеха. ЦСКА има много хубави спомени от подобни европейски мачове. Една победа ще увеличи изключително много самочувствието, така че се надяваме за добър развой“, завърши Пенев.