Легендарният Димитър Пенев сподели надеждата си преди срешата на ЦСКА с Базел от 4-тия кръг на квалификациите в Лига Европа, че "червените" ще успеят да се опазят от досадните грешки, които ги преследват в последните седмици. 

Пенев сподели, че самият той е в добро настроение преди срещата и се надява, че състезателите на ЦСКА ще успея да постигнат така жадувания краен успеях срещ швейцарския гранд. 

„При мен настроението винаги е било добро, минал съм през подобни мачове и вече съм наблюдател. Видях, че в отбора всичко е спокойно. Ръководството винаги иска победа, така че дано се случи това“, започна легендата на българския футбол.

„В последните мачове се забелязва прогрес, но продължават да се забелязват грешки по целия терен и това рефлектира и върху резултатите. Дано тези грешки се отстранят за мачовете в Европа“. 

„Всеки трябва да изпълнява задачите си, това е колективен спорт, така че това е пътят към успеха. ЦСКА има много хубави спомени от подобни европейски мачове. Една победа ще увеличи изключително много самочувствието, така че се надяваме за добър развой“, завърши Пенев. 

 


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.