Изпълнителният директор на ЦСКА Пламен Марков обяви след нулевотор равенство срещу Славия, че очаква "червените" да спечелят Купата на България в сряда по убедителен начин. Също така той допълни, че отбор с амбиции не може да се оправдава с напрежение в сблъсък за трофей.

“Желая нашият отбор да победи. Очаквам това да се случи. Очаквам това да стане по един убедителен начин. За нас това е много важно като клуб, като отбор. С оглед на настоящата обстановка да спечелим Купата и да завършим сезона с отличие.

Локомотив доказва и тази година, че е един от най-силните в групата. Отбор, който е миналогодишен носител на Купата. Не си правим илюзии, че мачът ще е лек. Но на нас ни се иска да сме победители.

Не виждам когато един отбор има амбиции, да има напрежение по отношение на играта. То по-скоро е фактор, с който да се оправдават определени изяви на отбора. Ако има напрежение, значи има липса на някакъв вид подготовка”, каза Марков, който призна, че червените ще взимат още нови футболисти.

Ще ви кажа след финала дали има лидери. ЦСКА има добри футболисти, има нужда и от попълнения, които ще станат ясни след края на сезона. В крайна сметка е важно как футболистите ще бъдат възстановени, какъв ще бъде техният подход и представяне по време на срещата. Не без значение е и резултатът. Добрата игра в един такъв финал се забравя, а в историята остава резултатът”, допълни Марков.