Единият от собствениците на ЦСКА - Юлиян Инджов, сподели специално пред Gong.bg как ще процедират "червените" след като стана ясно, че стадион "Българска армия" и прилежащите площи са оценени на обща стойност 32 274 900.

Бизнесменът разкри, че сега предстои да се направи оценка на ЦСКА, която включва стойността на футболистите и емблемата на клуба, която бе придобита от ЦСКА. Въз основа на тази оценка ще стане ясно колко пари ще бъдат апортирани към смесеното търговско дружество "Спортни имоти Българска армия" АД.

6 снимки

"След като определените от съда хора са оценили стадион "Българска армия", сега предстои да се направи оценка на ЦСКА. Това означава, че трябва да се оцени стойността на футболистите и емблемата на клуба, която ние придобихме.

Не може аз и г-н Ганчев да определяме колко пари ще дадем. Говорим за ЦСКА, а не за частно дружество. Трябва да се оцени клуба и в зависимост от това тези пари да бъдат апортирани към смесеното търговско дружество "Спортни имоти Българска армия" АД", заяви Инджов пред Gong.bg.