Бившият вече помощник-треньор на ЦСКА Даниел Моралес благодари на ръководството на клуба  за възможността да работи в клуба през последните години. Бразилецът се раздели с "червените" преди два дни по взаимно съгласие.
 
Моралес използва една от социалните мрежи, за да благодари на шефовете на ЦСКА, на колегите си, както и да пожелае на привържениците много титли и купи.
 
Ето какво написа Моралес във Фейсбук:
 
"От сърце искам да благодаря на ръководството на ПФК ЦСКА София, в лицето на господа Ганчеви  за възможността, която ми предоставиха през всичките тези години, да се развивам като треньор. Да благодаря на всички ръководители, служители и треньори, с които работех през годините в мъжкия представителен отбор. Също така и на всички колеги от Академията на клуба, начело с нейния директор! А на невероятните фенове пожелавам много титли, купи и незабравими европейски вечери с любимия отбор - ЦСКА ШАМПИОН!".
 
 

Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.