Десният защитник на ЦСКА - Иван Турицов, е привлякъл вниманието на полския Заглебие Любин, който в момента заема девето място в местното първенство. Бранителят има договор с „червените“ само до края на сезона и към момента не е успял да постигне споразумение за неговото удължаване. Така, той се очаква да напусне като свободен агент след сезона.

start-photo.bg
81 снимки

През зимния трансферен прозорец Турицов беше на път да премине в швейцарския Сион, но сделката пропадна, тъй като борещият се място в елита местен тим отказа да изплати исканата от ЦСКА сума от 200 хиляди евро. Предвижда се, че през лятото Сион може да поднови интереса си към играча, който в момента се възстановява от контузия, но тогава ще трябва да се изправи срещу конкуренцията на Заглебие Любин.

Полският клуб често насочва погледите си към родния шампионат в последно време. Клубът се опита да привлече вратаря на Локомотив Пловдив Динко Хоркаш, а в последствие и стража на ЦСКА 1948 София Даниел Наумов, но без успех. Интересно е, че преди години в Заглебие игра друг бивш защитник на ЦСКА - Павел Виданов.