Сърбинът с британски паспорт Нестор Ел Маестро бе назначен за втори път за старши треньор на ЦСКА. Първият му престой бе седеммесечен - през сезон 2018/19.

Сега Ел Маестро наследява легендарния футболист на Партизан Саша Илич, който се раздели с клуба след слабия мач срещу Сепси в Лигата на конференциите – загуба с 0:2 от румънците.

Сръбският вестник „Телеграф“ не се забави с реакцията си и припомни любопитни подробности за Ел Маестро: „Последният ангажимент на Нестор беше в Турция, където работеше като треньор в Гьозтепе. Родом е от Белград, той има и британско гражданство, а веднъж заяви, че се срамува от произхода си“.

„Това ще бъде неговият втори мандат в клуба, той води и отбора на ЦСКА през сезон 2018/2019. Още тогава се запомни с хаоса на дербито срещу Лудогорец. Той първо демонстративно седна на терена до аутлинията, поради което играта беше спряна. Когато го преместиха оттам, той отиде при делегатите, коленичил със сключени ръце, сякаш се молеше. През кариерата си е работил в Хановер, Хамбург, Спартак Търнава. Известен е и с това, че два пъти сменя името си. Като 20-годишен, когато вече е пристигнал в Англия, той променя името си от Нестор Йевтич на Джон Смит, а по-късно го променя на Нестор Ел Маестро по изключително странна причина – звучи му страхотно“, написаха сърбите.