Вратарят на Лудогорец Владислав Стоянов коментира равенството 2:2 с ЦСКА, а също така и изрази мнение, че освен „червените" и Берое ще бъде конкурент на „орлите" за титлата.

58 снимки

"Имахме възможности да затворим мача при 1:0. Всеки от двата отбора може да съжалява. Мисля, че резултатът е заслужен. Получи се доста добър мач за българските стандарти, което може да радва феновете. Аз съм гърмян заек и съм свикнал да играя в такива двубои. Винаги съм готов да помогна на отбора, когато се наложи. Ако няма грешки, няма да има и голове. Не мога да кажа на какво се дължат грешките. През седмицата треньорите ще кажат къде сме сгрешили. ЦСКА традиционно са ни конкурент. Постепенно набраха скорост. Мисля, че и победите в европейските мачове им дадоха допълнителен стимул. Смятам, че Берое също ще е фактор".

Антон Узунов
100 снимки

"За разлика от други двубои, стартирахме доста добре шампионата. В началото на второто полувреме влязохме по-лежерно. Този път момчетата влязоха доста концентрирани от първата минута. Лудогорец има нужда от сериозна конкуренция в България, за да може да играе в Европа. Само ние в България се заблуждаваме, че има слаби отбори. Напротив - няма слаби отбори", заяви Стоянов.