Капитанът на ЦСКА - Петър Занев, бе изключително разочарован от равенството 1:1 срещу Арда

"Арда си тръгна с точката, защото видяхте какво осъждане дадоха в 93-ата минута. За мое съжаление, аз бях участник. Какво да кажа? Има репортажи, компетентните хора ще кажат. Тогава да се дават по 10 дузпи на мач. Дори си вдигнах ръцете, тръгнах към нашия вратар, за да го подсигуря. Нека главният съдия коментира, той каза, че залага името си и ако нямало дузпа, щял да се откаже от съдийството. Беше 100% категоричен. Нека се погледне на репортажа и се види", заяви Занев. 

"Трябваше да вкараме втори гол, за да затворим мача. Не мисля, че имаше някакви опасности пред нашата врата. За голямо съжаление, една изсипана топка, единоборство. Просто се шмугна, падна, извъртя се. Ако има задържане, той ще падне на момента. Виждам му самото движение - със завъртане и падане напред, след като топката отива в нашия вратар. Има си хора, които преценяват - хубаво е да се види", допълни капитанът. 

"Мотивацията ни е да отидем и да спечелим срещу Лудогорец, за да се класираме за финал. Амбицирани сме да играем и да спечелим. Надявам се късметът да е с нас, съдийството да е реално. Не искам да говоря, защото все едно се оправдавам. Какво да ви кажа? Аз съм най-черният пред нашите фенове, защото аз съм участника. На мен също ми е неловко пред моите съотборници. Съдията каза, че ще се откаже от съдийството", завърши Занев.