Старши треньорът на София 2010 Бисер Хаздай не е голям оптимист относно шансовете му на отбора в утрешната среща с ЦСКА от турнира за Купата на България. Опитният специалист дълги години работеше в школата на Левски, а в определени моменти бе част и от първия тим на „сините“.

Мачът на София 2010 с ЦСКА е в сряда, 19-и август от 18.30 часа и ще се играе на стадион „Българска армия“. Ще може да я проследите в сайта Gong.bg, на Gong Play, по Diema Sport 2, както и на честотите на Дарик радио.

„Аз съм реалист. Искам да покажем добри неща, но съм песимист. Най-опитният ни футболист е Вальо Добревски, който е роден през 1994 година. Играем срещу отбор, който не е нужно да се коментира какъв е и каква история има. Не знам какво да очаквам от нашето представяне, но знам, че това ще е едно незабравимо преживяване за отбора на София 2010“, коментира Хаздай пред Гонг.

Той взе отношение и по въпроса с налагането на много юноши в Левски. „Това се е случвало и преди, случва се и сега. Много се радвам от този факт. Не съм гледал всички мачове на Левски, но наблюдавах двубоя с Монтана и останах много доволен. С тези млади момчета Левски го чака добро бъдеще, а още повече и с това, което показа Наско Курдов. Той ми е голяма слабост и то от много години“, завърши треньорът на София 2010.

Въпросният тим е съставен от млади футболисти, които са продукт на детските школи Елит и София.