Допълнителни билети за сектор А на Националния стадион за финала на Купата на България между ЦСКА и Левски ще бъдат пуснати в продажба в петък. Това са талоните, които се пазеха за притежателите на абонаментни карти на "червените" за този сезон за секторите А и В. 

Ценните хартийки няма да бъдат пускани в онлайн продажба, а ще могат да бъдат закупени единствено от касите на стадион „Българска армия“. Там през уикенда ще се извършва и презаверяването на билети за сектор А, взети през мрежата на Eventim, за да се валидират. 

След като се появиха основателни съмнения, че фенове на противниковия отбор, неспазвайки предварително оповестеното разпределение, купуват билети за сектор А, настояхме пред организатора на финала за бързо и коректно решение. Проверката показа, че за сектор А извън касите на „Армията“ са продадени 2025 пропуска. Няма как да знаем колко от тях са закупени от фенове на ПФК Левски София. За нас най-важни са сигурността и интересът на привържениците ни и вярваме, че това е единственият и най-справедлив начин нито един армеец, закупил вече билет, да не загуби мястото си на стадиона, както и нито един фен на друг отбор да не се озове сред наши“, обявиха преди дни от „Армията“.

През уикенда касите ще работят съответно: в събота от 10:00 до 19:00 ч. и в неделя от 10:00 до 14:00 часа.