Легендата на Левски Емил Спасов заяви, че „сините“ са най-добрият отбор в момента в България. Емблематичният халф на „сините“ от 70-те и 80-те години на миналия век коментира вчерашния финал за SESAME Купа на България, в който Левски победи ЦСКА с 1:0 и вдигна първи трофей от 13 години.

„В последно време Левски вдигна нивото си на представяне и това е благодарение на Мъри Стоилов и Наско Сираков. Всички желаехме Мъри като треньор - ръководство, треньори, играчи, публика, ветерани и то се случи“, заяви Спасов в Студио „Дерби“.

Антон Узунов
24 снимки

„В момента Левски е най-силният отбор в България. Неслучайно победи Лудогорец два пъти за Купата през миналия месец. Мачовете между Левски и ЦСКА са с особен заряд, участвал съм в много такива и в тези мачове обикновено по-добрият към момента губеше. Очаквах ЦСКА да се вдигне за този мач, но дали заради грозната тактика на г-н Пардю, дали защото отборът е в лошо състояние, но аз за първи път виждам ЦСКА в толкова трагично състояние. Те нямаха удар във вратата. Левски доминираше през целия мач и дори треньорът и футболистите на ЦСКА го признаха“, допълни легендата на „сините“.

Какво още каза Емил Спасов може да видите и чуете в прикаченото видео.