Легендата на ЦСКА Георги Димитров-Джеки взе отношение по случващото се в клуба в момента, като беше доста критичен. Той говори и за разгорелия се конфликт между легендите Стойчо Младенов и Петър Жеков и според него до него се е стигнало, защото в момента при "червените" почти нямало хора, които разбират от футбол. 

"Някой ми каза за скандала между двамата, не бях разбрал за него веднага. Чух, че Жеков е казал нещо по адрес на Стойчо, но не знам точно какво му е отговорил. Какво да ви кажа? Още при ръководството на Лупи предупреждавах какво може да се случи, но никой не ме послуша. На хората им омръзна от скандали", заяви Джеки пред "Меридиан Мач".

"И аз може да съм казвал нещо, но Стойчо го уважавам. Мисля, че сега само се отвлича вниманието с тези словесни престрелки. Ако ЦСКА беше станал шампион, никой нямаше да говори за този скандал. Сега обаче трябва да се отвлича вниманието от другите проблеми. Някой има интерес от това. А ЦСКА и Левски вече 10 години са с празни ръце", добави легендарният бивш футболист и даде мнението си защо се е стигнало до тук.

"Защото отстреляха всички хора, които разбират от футбол и за големите фигури в клуба. Аз нищо не искам от ЦСКА, но вижте другите къде са? Къде е Емо Костадинов, Ицо Стоичков също се отдръпна. От 100 човека в клуба, 90% не разбират нищо от футбол. Но не е виновен собственикът на ЦСКА, а хората, които са под него. Защо в момента хрантутим Люпко Петрович, който си говори едно и също цял живот?", заяви Джеки. 

"Огледайте се и ми кажете има ли ръководители, които разбират от футбол. Всеки дава съвети, но никой не казва как точно трябва да се направи. И знаете ли защо? Защото не знаят как стават нещата. Защото всички са връзкари."

"Едно време имаше големи футболисти, като Стоичков и те и без треньори и ръководители можеха да постигат успехи. Но и само с пари не става. Ако беше само с пари, Катар и Саудитска Арабия щяха да се боричкат помежду си за световен шампион, а не е така. Винаги съм казвал, че футболът е проста игра, но се движи напред от умни хора", заяви Георги Димитров.