Наставникът на ЦСКА Стамен Белчев остана изключително доволен от победата на тима над Черно море с 2:0 в срещата от 20-ия кръг на Първа лига. Специалистът обаче заяви, че има още какво да се желае от отбора и няколко неща над които ще обърнат внимание преди следващата среща.

"Стигна се до победата с много работа по време на мача и едно равностойно първо полувреме. През второто, мисля че надиграхме Черно море и още преди първия гол имахме положения. Три точки за началото на сезона е нещо нормално. Доволен съм.", сподели той.

"Има още какво да се желае от играта страшно много, поне аз ще имам изисквания към играчите, но това ще остане за съблекалнята. Като цяло бяхме запознати с играта на Черно море. Имахме някои задачи в средата на терена, които през втората част се получиха много добре и оттам имахме предимство в по-предни позиции. Също и смените, които направихме, мисля че се включиха добре в играта.", добави Белчев.

"Бодуров е опитен футболист, за него не е проблем адаптацията. Надявам се Кевин по-бързо и скоро да покаже истинските си възможности. Има какво да се желае. Днес игра с желание и старание. Тайната да нямаме гол е в колективната игра, всички трябва да играят в атака и защита. На моменти се получава, на моменти - не. Надявам се да играят всички отговорно и резултатите ще дойдат сами. Изискванията ми са още по-големи, защото знам, че отборът може много повече. Нямаме трайно владение над топката и има над какво да се работи.", сподели още специалистът.