Старши треньорът на ЦСКА Стамен Белчев сподели какво иска от момчетата си преди дербито с Левски в събота - да бъдат спокойни и хладнокръвни и да реализират положенията си.

Пред клубната телевизия на червените, Белчев обясни, че Божидар Чорбаджийски и Алекандър Георгиев са под въпрос за мача, въпреки че вече тренират заедно с отбора, Енрике лекува контузия и пропуска двубоя, а всички останали са на разположение на треньора за дербито.

"Очакванията са ми за една добра игра и положенията, които имаме този път да реализираме. Надявам се след мача да се поздравим с една заслужена победа," заяви Белчев пред cska.bg.

Двубоят е в събота, 21 октомври, от 16.00 часа и ще може да го следите с Gong.bg, по GONG PLAY, по DIEMA SPORT и по Дарик радио.

 
 

"Отборът е подготвен добре. Готови сме да играем дълбоко в полето на противника. Очаквам да излезем максимално мотивирани като отбор и да постигне добър за резултат за нас. В дербитата най-важното е да бъдем спокойни и хладнокръвни. Трябва да направим така, че Левски да се съобразява с нас и да ги подчиним. Една от най-силните страни на Левски са статичните положения," каза наставникът.

"Проблемите пред отбора са както знаете Енрике отпада за дербито, след като получи тежка контузия на мача с Пирин. Другите, които са под въпрос са Божидар Чорбаджийски и Сашо Георгиев. Всички останали са напълно здрави," допълни той.

"Още от сега искам да благодаря на феновете на ЦСКА, които ни подкрепят във всеки мач. Убеден съм, че пак ще направят всичко възможно, за да доминират на трибуните. Ние ще направим всичко възможно да доминираме на терена и да победим. Знам, че в по-голяма част от мачовете сме длъжници на нашите фенове, защото няма желаните резултати, но се надявам в най-скоро време това да се промени", завърши Стамен Белчев.