Старши треньорът на ЦСКА Стамен Белчев си пожела да има поводи за радост след съботното дерби срещу Лудогорец от 34-ия кръг на Първа лига. Наставникът на „червените” поиска от своите играчи добра тактическа дисциплина, която ще бъде решаваща за постигането на добър резултат.

„Мач като мач. Отиваме с приповдигнато настроение, макар и да не успяхме да победим в последния си двубой (0:0 срещу Локомотив Пловдив у дома – б.р.). Отиваме в Разград да играем футбол и да покажем най-доброто от себе си”, каза Белчев пред cska.bg.

Сблъсъкът между първия и втория в класирането е от 20 часа в събота на „Лудогорец Арена”, като срещата ще върви пряко по DIEMA SPORT, онлайн на GONG PLAY и на честотите на Дарик радио.

Голям отсъстващ от групата на ЦСКА за визитата в Разград

„Очаквам първо да играем добре, да вдигнем нивото спрямо показаното срещу Локомотив Пловдив. Надявам се създадените положения да ги реализираме и да бъдем по-спокойни в хода на срещата, да няма емоции, а да ги запазим за след мача. Дано излезем победители.”

„Работим по възстановяването на играчите всеки ден. Вярно, че се насъбират мачовете, но в края на краищата отборът е подготвен. Не трябва да имаме проблеми. Умората е повече в главите. Когато са подготвени футболистите, не е страшно да играят в цикъл сряда-събота.”

„Характер? В тази насока постоянно говорим и работим. Това са мачовете, които с а най-хубавите – няма да бъде както срещу другите отбори и противникът да се затвори. Лудогорец очаквам да играе футбол. Ще ни бъде по-лесно да излезем и да се надиграваме с тях.”

Манолев: Бием Лудогорец с 2:0 в Разград

„Проблемите… Пламен Гълъбов е контузен за съжаление, Никола Колев също отпада от групата. Давид Симао днес почувства леки болки, но се надявам да няма проблеми и да е готов за утрешния мач, ако реша да го използвам. Всички други са здрави и готови за мача.”

„Ако отборът покаже добра тактическа дисциплина, ще постигне добър резултат, а това значи само едно – победа. Дали сме готови да им развалим празника? Нека ние да празнуваме след мача”, завърши Белчев.