Защитникът на ЦСКА Николай Бодуров не бе особено щастлив след равенството на „червените” срещу Лудогорец (1:1) в пореден мач от 18-ия кръг на Първа лига. Централният бранител на „армейците” потвърди, че на тима му е нужно да влиза в мачовете с по-големите съперници с по-голямо самочувствие, тъй като не е така сега.

„Хиксът е закономерен. Не можах да зарадвам себе си и съотборниците, исках да вкарам гол, но това е Божа работа. Бяхме нервни първите 15-20 минути. Личеше си, че не сме добре в самото начало, но всеки път срещу тях е така. Не знам на какво се дължи, може би на психическа основа. Не сме по-слаб отбор. Показали сме, че можем да ги побеждаваме и трябва да се случва по-често”, бяха първите думи на Бодуров.

„Не вървим напред. Първият мач като ни биха, сега сме на шест точки зад тях. Трябва да вдигаме нивото. Съдията се справи, но накрая не се игра футбол. Съдиите свирят много лесни фаулове у нас. Ти играеш за топката, удариш я или не - то е фаул. Това не е добре, но като цяло се справи с мача и нямаше фрапантна роля”, продължи Николай Бодуров.

„Липсва ни самочувствието в мачовете с грандовете. С по-малките не е така, не може едната седмица едно, другата – друго. Трябва да разчитаме на себе си, само тогава ще станем конкурентноспособни на Лудогорец. Трябва да сме поне на тяхното ниво, за да имаме шанс за титлата”, завърши опитният бранител на ЦСКА.