„Доволен съм, за всеки от футболистите е голямо признание. За мен е чест и ми дава увереност и мотивация да продължа да работя. Като индивидуални награди, наистина е добре за ЦСКА, но като отборни действия, трябва да искаме повече от себе си. Сега и за отбора трябва повече да работим”, заяви Николай Бодуров от ЦСКА, който взе приза за защитник номер 1 в България за 2018-а година.

За предстоящия лагер и какво му се е паднало от баницата по празниците, Бодуров отговори: „Никой не е готов за това тичане, но няма как. Аз нямам проблеми с формата. Неприятно е тичането, но то е неизбежно. Не ям баница аз. Ще видим какво ще стане, имам време.”

„Една добра година за националния отбор. Ако бяхме на първо място, щеше да е перфектна. Надяваме се през следващите квалификации да вдигнем още нивото. Искаме да се класираме някъде и да оставим следа, а не само да лежим на постигнатото от футболистите през 1994-а година. И Господ да е с нас и мисля, че ще направим нещо”, каза още Бодуров, а дали има интерес от чуждестранни оферти към него, футболистът коментира:

„Има интерес честно казано. Не ми е фикс идея. Няма какво да се лъжем, много пари трябва да е тази оферта. Чак такава оферта да ме кара да се замисля, не е.”