От ЦСКА продължават традицията и отново са подготвили специални намаления за най-верните фенове, които подкрепят "червените" на стадиона във всеки мач.

От новия сезон всеки фен на ЦСКА ще може да си закупи специални семейни абонаментни карти за сектор "В". 

При удостоверяване на роднинска връзка, за първата закупена карта ще се заплаща цялата сума, при втора закупена карта, фенът ще получи 25% отстъпка, а при трета карта за член на семейството за сектор "В" ще трябва да бъде платена само половината от стойността на абонаментната карта. 

Деца между 14 и 18 години ще могат да си закупят карта за сектор "В" на стойност 100 лева.

Цените са както следва:

- Сектор А - 290 лева

- Сектор В - 180 лева

- Сектор Г - 90 лева

- ВИП ложа - 2000 лева

Ще можете да заявите своите абонаментни карти за сезон 2018/19 от понеделник (25 юни) до 20 юли в офиса на администрацията на "Армията" (над съблекалнята на мъжкия отбор) всеки работен ден от 09:00 до 17:00 часа. 

Картите ще важат за домакинските мачове на ЦСКА на "Армията" и Националния стадион в Първа лига и турнира за Купата на България, но няма да важат за двубоите от евротурнирите.

Инициативата "С деца на мач" ще продължи и през новия сезон! За поредна година кампанията на сдружение "Червени сърца" беше подкрепена от ръководството на ЦСКА, като през новия сезон децата и техните родители ще бъдат настанявани в сектор "В".

Всички армейци до 14-годишна възраст ще могат да влизат на "Армията" безплатно, като трябва да бъдат с пълнолетен придружител, който ще бъде допускан на стадиона със закупен билет за мача. Кампанията ще бъде в сила и за двубоите с Левски на Националния стадион. 

Родителите, които искат да гледат мач от сектор "А" заедно със своето дете до 14 години, ще могат да се възползват от специална отстъпка от 75% за билета на детето. Те могат да се възползват от предложението след представяне на билет или абонаментна карта за сектор "А" на касите.