Ръководството на ЦСКА направи важно напомняне към феновете си преди гостуването на Локомотив Пловдив от 14-ия кръг на Първа лига. Срещата е в събота, 3 ноември, от 15:00 часа на стадион „Локомотив“ в пловдивския парк Лаута. Тя ще може да бъде следена с Gong.bg, DIEMA SPORT, PLAY DIEMA XTRA и по Дарик радио. 

От „Армията“ напомниха, че тъй като мачът е квалифициран като такъв с висок риск, днес, 2 ноември, е последният срок, в който могат да бъдат закупени билети. Пояснява се, че това може да се направи на касите на стадион "Локомотив" в града Под тепетата, във фен магазина на "Армията", както и в мрежата на Тикетпро, бензиностанциите на OMV, магазините на Office 1 и Orange, Билетен център на НДК и касите на "Арена Армеец.

Ето и пълния текст на съобщението, което разпространиха „червените“ на клубния си сайт, без редакторска намеса: 

Армейци,

днес е последният ден, в който можете да си закупите билет за двубоя между Локомотив (Пловдив) и ЦСКА, който е утре (3 ноември) от 15:00 часа на стадион "Локомотив".

Мачът беше обявен като "рисков" и продажбата на билети ще бъде преустановена тази вечер. В деня на мача билети няма да се продават нито на касите на стадиона, нито в мрежата на Тикетпро.

Днес можете да си закупите билет на цена 10 лева от касите на стадион "Локомотив", които ще работят от 12:00 до 21:00 часа. Билети се продават и във фен магазина на "Армията", както и в мрежата на Тикетпро, бензиностанциите на OMV, магазините на Office 1 и Orange, Билетен център на НДК и касите на "Арена Армеец".