Един от треньорското трио, което е начело на ЦСКА в момента - Добри Митов, разкри какви са очакванията, както и проблеми около състава, в навечерието на мача с Лудогорец, който е с шампионски залог. Двата тима се срещат в събота вечер. 

"Изключително важна среща ни предстои. Знаем, че ако спечелим този мач, за което се готвим, ще имаме психологическо предимство до края на първенството, което се надявам да ни помогне да сме шампиони", заяви Митов и говори за проблемите около сстава.

"Имаме някои проблеми с болежки на дадени състезатели и медицинският щаб прави всичко възможно да ги възстанови. Останалите са здрави, осъзнаваме важността на мача. Говорих с момчетата, наясно са какво се иска от тях, осъзнали са важността на мача и вярваме, че ще се поздравим с успех." 

"Решението за състава го взимаме заедно, коментираме и преценяваме кое ще е най-добро, за да спечелим тази среща. Тиаго е изключително важен футболист, жалко за картона му и че няма да играе. Но имаме достойни негови заместници, които мисля, че ще се справят със задачата." 

"Тия неща как ще се готвим няма как да ги коментирам по разбираеми причини, готвим се да спечелим мача. Бодуров се прави всичко възможно да се възстанови 100%. Ще решим, има сега тренировка, надявам се да е готов", сподели Митов и коментира силните страни на тима си, както и на съперника.

"Предимството ни е ясно, ние сме домакини и трябва да спечелим. Лудогорец не е непобедим отбор, знаем що за състав са. Има поговорка: "Вкъщи и стените помагат." Вярвам в мочметата, в публиката, това нещо трябва да го използваме. Не желая да коментирам Лудогорец, имат си треньори, ръководители. Организиран, сериозен отбор са. Съдийството не желая да коментирам, мисля, че съдията ще се справи." 

"Този мач е изключително важен и всеки е осъзнал това и знаят за какво става въпрос. Знаят, че това може да е и шампионският мач. Най-важният мач винаги е този, който предстои, така че се готвим за него", заяви Митов.