Феновете на ЦСКА направиха кратко мирно шествие преди двубоя срещу Лудогорец. Привържениците на „червените“ се събраха пред старата сграда на Българския футболен съюз на ул. „Иван Асен II“, продължиха до „Орлов мост“, а след това преминаха по част от „Цариградско шосе“.

Феновете скандираха и пяха песни в подкрепа на своите любимци по време на шествието. Те издигнаха и плакати в подкрепа на своите искания.

Причина за недоволството е съдийството в родния шампионат. Според феновете по време на двубоя на ЦСКА със Славия (0:1) в неделя, съдията ощети „червените“. Протестът е под надслов „Да спрем гаврата с ЦСКА”.

Феновете на ЦСКА с шествие

източник: LAP.bg

Привържениците затвориха част от центъра на София.

Те спряха на „Орлов мост“ за кратко, а след това се движиха по булевард „Цариградско шосе“, докато завият към стадион „Българска армия“.

Феновете на ЦСКА с шествие

източник: LAP.bg

На протеста присъства и изпълнителният директор на клуба Пламен Марков, който изтъкна, че съдийството на мачовете не еднакво за всички отбори и битката за титлата се води със средства извън терена.

Лудогорец е лидер във временното класиране с 44 точки, а ЦСКА е втори с 38 в актива си.

Феновете на ЦСКА с шествие

източник: LAP.bg

Можете да следите развитието на мача между ЦСКА и Лудогорец минута по минута в GONG.BG.

Също така можете да гледате двубоя в онлайн платформата PLAY DIEMA XTRA и по телевизия DIEMA SPORT, както и да го слушате по Дарик радио.