Само шест часа след като отборът на ЦСКА се прибра в България, старши треньорът Нестор Ел Маестро събра футболистите на тренировка на базата в Панчарево. 

Тези, които играха в по-голямата част от мача проведоха възстановително занимание, а всички останали, начело с новото попълнение Мауридес, участваха в пълноценна тренировка.

Бразилският таран заяви, че се чувства добре и е готов да дебютира в неделя срещу Локомотив (Пловдив), съобщиха от клуба.

Със сигурност двубоя пропускат Кирил Десподов, който изтърпява един мач наказание от миналия сезон и Енрике Рафаел, който получи тежка контузия по време на вчерашния мач. Веднага след пристигането на отбора на българска земя рано тази сутрин, Енрике Рафаел беше закаран в болница и премина обстойни прегледи. 

Диагнозата за счупване на ключица беше потвърдена и на него му беше поставена специална шина за обездвижване, с която ще бъде в следващите около 30 дни. След премахването й му предстои период на раздвижване, след което ще започне тренировки.

Първият мач на ЦСКА в Първа професионална лига ще се играе на стадион "Българска армия" на 22 юли (неделя) от 20:45 часа. Билетите за срещата вече са в продажба.