ЦСКА победи Пирин Гоце Делчев с 4:0 в мач от 16-ия кръг на Югозападната В група. Самир Аясс откри резултата в 6-ата минута, а Момчил Цветанов успя да удвои в 21-ата минута. През втората част Николай Цветков - Демона и капитанът Борис Галчев оформиха крайния резултат.

"Армейците" откриха резултата още в 6-ата минута, когато Аясс се разписа във вратата на Шоколарев. В 16-ата минута Йорданов пропусна да удвои резултата, а териториалното предимство на "червените" през първото полувреме доведе до нов гол във вратата на Пирин. В 21-ата минута Момчил Цветанов се разписа във вратата на Шоколарев.

Малко по-късно Аясс пропусна от два метра да направи резултата класически.

През второто полувреме отново ЦСКА беше пълновластен господар на терена. В 56-ата минута Хазуров пропусна от 1 метър. Последваха пропуски на Чорбаджийски, Галчев и Аясс преди да дойде и третото попадение на Цветков в 73-ата минута на срещата. Три минути по-късно Галчев се разписа за 4:0 от пряк свободен удар в своя мач №100 за "червените".

В класирането ЦСКА вече има 45 точки и е убедителен лидер в класирането, а Пирин Гоце Делчев се намира на 13-ото място с 12 точки.