Мениджърката Каталина Паунич коментира и други теми освен тази с Божидар Краев от Левски. Тя говори и по темата ЦСКА.

"Шест години говорих, накрая се оказа, че е така. Всеки по-малко ги фалира. Не се мислеше много по въпроса, не е коректно аз като чужденец да давам оценки. Вината е обща, и на ръководителите на футболния съюз. Всичко, което говорех се оказа така. Няма невинни, топката се прехвърля върху мениджърите. Сега има синдик, може да се види какви пари са взели мениджърите. Вината е на футболния съюз, той е затова да контролира. Няма как да се дават лицензи и пред обществото всичко да изглежда наред, а изведнъж клубът фалира", коментира Паунич темата с ЦСКА.

"Имам дело, което се влачи дълги години. Ако имаш Лицензионна комисия или друга, и имаш куп жалби да обърнеш внимание на нередностите, или си платен или си командван, трето няма", допълни тя.

"Накрая всичко се вижда, ако е натиск да го няма един клуб, който е национален престиж, това е лудост, не го приемам това, тук има нещо различно, има от всичко по-малко балканско", каза още Паунич.

"Литекс винаги имат големи таланти и могат да се продадат добре, за футболът трябват пари, но да видим как ще се развият нещата в клуба", каза още Паунич.