За „Добре дошъл“ шефката на Пирин Ива Уорън е предложила договор до лятото на вече бившия футболист на ЦСКА Николай Бодуров. Това призна на първата тренировка с „орлетата“ на базата в село Рилци вчера защитникът, който е без отбор в момента, Той се разбра с ръководството на благоевградския клуб да поддържа форма със зелено-белите в очакване на оферта от чужбина, пише Струма.

„Видях се с г-жа Уорън. Изключителна жена. Държа се повече от професионално. Доколкото разбрах от нея, плановете са повече от обещаващи, а целта е отборът да се върне колкото се може по-скоро там, където му е мястото – в елитната група. Вижда се, че тук се работи максимално високо”, не спести похвалите си 33-годишният Бодуров, който не изключи възможността да подпише с тима от родния си град, ако не получи предложение от чуждестранен отбор.

Националът няма да срещне проблеми с директната комуникация със северноирландския наставник Уорън Фийни, тъй като има зад гърба си двегодишен престой във Фулъм с над 40 мача по английските терени.

Дотук селекцията в Пирин включва вратаря Стефан Дафовски от Локомотив Горна Оряховица и нападателя Димитър Алексиев от Ботев Гълъбово.