Защитникът на ЦСКА Пламен Гълъбов на 90% отпада от сметките за титулярния състав за мача с ЧФР Клуж в четвъртък. И вчера той не тренира на пълни обороти с основната група футболисти и се подготвя на облекчен режим. 

Има малка вероятност българинът да се включи пълноценно в заниманията от днес, но това едва ли ще е достатъчно, за да попадне сред 11-те за двубоя с румънския шампион, при положение, че 17 дни не е провеждал занимание на 100%. 

Гълъбов получи удар в ребрата по време на срещата с Етър на стадион "Ивайло", когато бе заменен принудително от Тимо Вион. 

Той бе титуляр във всички мачове на ЦСКА в Лига Европа, но сега на Стамен Белчев и неговия екип ще им се наложи да потърсят друго решение в тази зона. Вариантите са два - Тибо Вион и Иван Турицов. Задачата не е лесна, тъй като на Турицов му липсва игрова практика, а Тибо Вион все още не е в оптимална форма.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.