Помощник треньорът на ЦСКА Анатоли Нанков е уверен, че  отборът има сили да удържи първото място и да стане шампион. "Червените" са лидери в класирането и утре посрещат втория  Лудогорец от 16.00 часа на стадион Българска армия.  

"Има риск ЦСКА да стане шампион и то огромен. Смятаме да  рискуваме и да покажем най-доброто, което ЦСКА заслужава да  има", каза асистентът на Стойчо Младенов пред клубната  телевизия.

"Трудно се работи в такава обстановка. Особено Стойчо  Младенов успява все още да предпази футболистите от тези  писания, които излизат в пресата. Случихме на страхотни момчета, мога да го кажа с ръка на сърцето си. Има трудности, нормално  е, след като пет години клубът се руши. Успяваме да сплотим  колектива, да мобилизираме момчетата. Показваме го на терена,  дано и за в бъдеще да продължаваме по този начин."  

"Ще се опитаме да играем по най-добрия начин. Каквото зависи от футболистите и треньорите ще го направим. Ще се радваме  сектор "Г" да е пълен, да дойдат хората на стадиона. Вярваме, че стадионът ще е пълен. Нормално е Лудогорец години наред готви  един отбор, надграждат. Имат най-големите финансови възможности, спор няма, но ние сме ЦСКА и ще се опитаме да покажем  най-доброто. Надявам се и знам, че можем да победим", каза още  Анатоли Нанков.