Наставникът на ЦСКА Стойчо Младенов коментира отпадането на тима от Зимбру във втория предварителен кръг на Лига Европа.

"Паднахме в мач, в който всички се надявахме и вярвахме, че можем да го вземем и да елиминираме Зимбру. Има си закономерности във футбола, не може да сме се събрали преди 15 дни и да искаме да вземем Купата на УЕФА. Не сме подготвени за този тип мачове, времето не ни достига. Орисията ми е да правим отбори за 15-20 дни и с равни мачове да отпадаме от тези турнири", коментира разочарованият специалист.

"Аз знам какво е състоянието на всеки един футболист. Не ни достигна един гол, неправилно играхме в последните минути. Беше лесно за тях, имахме шансове, но не успяхме да ги реализираме", допълни той.

"Венци Василев има счупен пръст", отговори специалистът на въпрос какво е състоянието на футболиста. 

"Да не говорим за притеснения, трябва да обиграем този отбор, с победите идва и самочувствието. С 15 дни не става, има си закономерности. Бяхме по-добрият отбор, и в София се видя. Зимбру бяха по-пъргави, бързи, печелеха единоборствата. Знам в какво състояние е отбора", допълни Младенов. 

"Не ни стигна един гол. В последните минути заиграхме изключително неправилно и вместо да търсим флангови атаки, ние хвърляхме топката от линията на защитата към тяхното наказателно поле, където те концентрираха високите си футболисти", добави старши треньорът на ЦСКА.

"Ще има промени, ще има по-свежи хора в следващия мач. Забравяме мача и се концентрираме върху двубоя с Левски. Оставяме този мач в историята. Трябва да надделеем над Левски, както го правехме миналата година", продължи специалистът.

"Камбуров не е готов да играе повече от 50-60 минути, търсихме да отворим играта по фланговете, Зимбру са по-напред в организацията, а ние тепърва изграждаме отбора", завърши треньорът на ЦСКА.