Изпълнителният директор на ЦСКА - Филип Филипов, говори пред журналистите след Конгреса за президент на БФС. На него делегатите посочиха за свой кандидат Георги Иванов - Гонзо, а Филипов пожела успех на бившия технически директор на родния футбол.

„Нека да дадем време на Георги Иванов да работи, избран е. Трябва да му се даде време да работи. Аз лично очаквах да има балотаж. Щом е загубил Бербатов, значи е допуснал грешки. Не съм тясно запознат с останалите президентски кампании. С тази на Бербатов съм, тъй като продължи 3 години. Хората са направили своя избор. Всеки е посочил. Явно клубовете са доволни, след като са гласували толкова много за Георги. Трябва да има промяна в управлението на футболния съюз и мисля, че ще има такава.

startphoto.bg
100 снимки

„Без да искам да обиждам клубовете, но начинът, по който се избират президентите тук... По-големите клубове трябва да имат по-голям глас. Равнопоставеността между отборите не е както трябва. Всичко ще се види в следствие на работата, която вършат. Това започва от утре. Дано тези хора покажат, че искат да променят нещо в българския футбол. Моето лично мнение е, че хора от предишния изпълком не бива да бъдат в този, но това е само мое мнение.