Бившият съсобственик на ЦСКА Димитър Борисов най-вероятно ще се завърне на „Армията“, за да помогне за строежа на новия стадион, разкриха от Борисовата градина пред „Мач Телеграф“. Негова фирма е сред основните кандидати за разчистването на отломките от стария стадион, преди да стартира строежът на новото модерно съоръжение.

Припомняме, че все още не е започнало разрушаването на съществуващите трибуни на стадион „Българска армия“, а според запознати една от основните причини за това е липсата на компания, която да разчисти строителната площадка преди старта на строежа. От ЦСКА дори са опита да намерят чуждестранна компания, която да свърши тази работа, но в крайна сметка фирма на Димитър Борисов най-вероятно ще се заеме със задачата.

start-photo.bg
98 снимки

Бизнесменът беше собственик на ЦСКА заедно със съдружника си Иво Иванов от 2009 до 2013 година, а три по-късно клубът обяви фалит.

По предварителни данни строежът на новия стадион трябва да стартира през лятото, а в следващите месеци старото съоръжение да бъде разрушено и изчистено.