ЦСКА посреща дебютанта в елита Крумовград в мач от втория кръг на efbet Лига. Срещата на "Българска армия" е от 21:15 ч. и ще бъде ръководена от Владимир Вълков.

Двубоят може да наблюдавате по DIEMA SPORT, а на Gong.bg ще го проследим минута по минута.

"Червените" излизат за задължителен успех след нулевото равенство в Пазарджик в първия кръг. Играчите на Саша Илич нямат право на нова ранна грешка в атаката на титлата и ще искат да се реваншират пред собствените си фенове.

От своя страна, „жълто-сините“ ще търсят нова изненада, след като преди седмица шокираха Лудогорец и го победиха с 3:1 на базата в пловдивския квартал „Коматево“.

Добрата новина за Илич е, че Данило Асприля е на линия за срещата. Колумбийското крило пропусна мача с Хебър, тъй като все още не беше получил работна виза, но се очаква днес да запише дебютните си минути за ЦСКА. Вероятно защитникът Браян Кордоба, сънародник на крилото, също ще направи своя официален дебют, дори започвайки от първата минута. Титулярно място ще получи и Матиас Фаетон, който срещу Хебър се включи на почивката и се понрави с отиграванията си.

Крумовград също има нов футболист и това е бразилецът Диего Рапозо. Гостите излизат в ролята на тотален аутсайдер срещу 31-кратния шампион, но от управата на клуба показаха, че ще искат всеки в елита да се съобразява с присъствието им.