Футболистите на ЦСКА проведоха освежаваща тренировка преди двубоя със Славия от 7-ия кръг на efbet Лига. Възпитаниците на Стойчо Младенов се подготвяха в отлично настроение, като усмивките изобилстваха на помощния терен на базата в Панчарево.

ЦСКА 
10 снимки

Първо занимание с новите си съотборници направи нападателят Калоян Кръстев, който досега бе част от лагера на националния отбор. Другият новопривлечен футболист - Карло Мухар, също се готвеше заедно с отбора, с който тренира още на лагера в Банско. И двамата играчи вече са картотекирани и са на разположение на треньора Стойчо Младенов за двубоя в събота.

Най-сериозно повлия на настроението едно от упражненията на помощник-треньора Тодор Янчев. Бившият капитан на ЦСКА раздели футболистите на 4 групи в учебна игра, включваща конуси и рингове, които не трябваше да бъдат докоснати при разменени подавания.

Сгрешилите трябваше да правят допълнителни спринтове, с което си спечелиха смеха и шегите от страна на отличниците.

Встрани от основната група пък треньорът на вратарите Стоян Колев се готвеше с Густаво Бусато, Димитър Евтимов и Алекс Божев. 


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.