Футболната легенда Димитър Пенев коментира изтегления жребий за първия кръг на новия сезон на efbet Лига, който отреди двата отбора, носещи името ЦСКА, да се изправят един срещу друг още на старта на кампанията. 

Снимки: Антон Узунов
17 снимки

"Жребият е любопитен, защото трябваше много по-рано в първенството да се коментира този въпрос и да се изясни колко отбори ЦСКА има. Това не е приятно и за вас, и за нас. Феновете всеки ден може да спорят", заяви Пенев. 

"Може да се очаква победа за старото ЦСКА. Младото ЦСКА не го познавам още. Като ги видя на терена, тогава ще ги опозная."

"Честита шампионска титла на Лудогорец. Важното е всеки един от кандидатите за титлата да подобри своята игра. Лудогорец си имат свои условия и задачи. Ще бъде трудно да ги свалим, защото, виждате, играят добре и в Европа, и в България. Левски изпусна борбата в последния ден, това, че може да фалира не ми е в главата", завърши Пената. 


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.