Изпълнителният директор на Лудогорец - Ангел Петричев, отговори на дежурното оправдание на Стойчо Стоилов със съдиите. Шефът на "червените" хвърли вината върху реферите за всички мачове, където неговият отбор е загубил точки - ЦСКА 1948, Черно море и Лудогорец, независимо че арбитрите бяха на добро ниво.

Любопитно е да се отбележи, че Стоилов прави подобни изказвания в началото на всеки сезон.

Антон Узунов
100 снимки

"За два отбора, които спорят да са шампиони, е нормално да направят такъв мач. Надявам се хората да са останали доволни. Не знам Стойчо Стоилов да е работил като счетоводител в отбора на Лудогорец, за да знае за какви пари става въпрос. Избягвам да го коментирам и за мен е без значение какво говори той. Някога да сме искали отлагане мачове?

Много рядко, последният ни път беше след гостуването ни в Москва. Когато един отбор има претенции да играе в Европа, трябва да свиква да играе в цикъл сряда-събота. Лудогорец показа, че може да играе така. Не виждам причина днес да е трябвало да се отлага мачът, видяхте, че се получи един хубав двубой".

Дежурното оправдание, когато се играе срещу Лудогорец, е съдията. Какъв е проблемът да има допинг контрол? Според мен след всеки мач трябва да има такъв. Друг е въпросът дали в България има възможност да се прави. Не разбирам какъв е проблемът да има. Много пъти сме играли сряда-събота и сме били подлагани на допинг контрол. Постоянно сме били обект в последни 10 години и сме нямали проблеми за разлика от някои клубове, да не ги споменавам", заяви Петричев.