Върнах се в ЦСКA, защото смятам, че имам недовършена работа. Това обяви футболистът на „червените“ Фернандо Каранга в специално интервю за NOVA.

Нападателят спечели обичта на феновете на клуба по време на първия си престой на „Армията“, а сега се е насочил към първото място в efbet Лига.

Искам да завърша историята, която започнах и да зарадвам всички фенове, които толкова много ме обичат. Искам да знаят, че те завинаги ще бъдат в сърцето ми. Отговорността да носиш фланелката на ЦСКА винаги е голяма. На всяка тренировка казвам на своите съотборници, че трябва да даваме всичко от себе си за отбора. Трябва да играем със сърце и душа за клуба. Друг вариант просто не съществува“, сподели Каранга.

Нападателят носи екипа на „червените“ в периода 2017–2018 година.

Целта пред нас е да станем шампиони. Когато се върнах в ЦСКА, обещах пред себе си, че ще спечеля титлата с клуба. Аз съм човек, който държи на обещанията си. Най-важното за нас е да се борим до последно“, каза бразилецът.

Днес ЦСКА посреща Ботев Пловдив на стадион Васил Левски, а Каранга разкри и очакванията си от този сблъсък.

ЦСКА няма право на грешка срещу Ботев Пловдив

Те са добър отбор, но ние цяла седмица се готвим за сблъсъка, за да спечелим трите точки и да зарадваме нашите фенове. Това е най-важното нещо за нас. Играл съм двубой срещу Ботев Пловдив. Независимо дали ще вкарам един, два или три гола, или ще го направи някой друг, за нас е най-важна победата“, завърши Фернандо Каранга.

Мачът е от 17:45 часа и ще можете да го гледате по DIEMA SPORT. Всичко най-интересно преди, по време и след срещата ще можете ад проследите в Gong.bg.